Over Balance 4 Business

Balance 4 Business (B4B) is een bedrijfskundige netwerkorganisatie gespecialiseerd in het zo optimaal mogelijk gebruik maken van bedrijfssoftware, door onze opdrachtgevers. bedrijfssoftware wordt veelal door organisaties ingezet worden als resultante van één of meerdere van de volgende bedrijfsdoelstellingen:

Bovenstaande doelstellingen kan gerealiseerd worden door bedrijfssoftware:
  • Optimalisatie (verbeteren/uitbreiden van bestaande software);
  • Implementatie (vernieuwen van software).

Optimaal gebruik maken van bedrijfssoftware vraagt om een persoonlijke en intensieve begeleiding. Wij doen dit op een business partnership geënte manier, waarbij de focus ligt op de bedrijfskundige aansluiting van uw organisatie op uw bedrijfssoftware.

B4B maakt hierbij gebruik van 40 jaar opgedane bedrijfs–en branche relevante kennis en ervaring.  Hierbij spelen wij in op het feit dat u en vele van onze opdrachtgevers beseffen dat het alleen aandacht schenken aan de software onvoldoende is om bovengenoemde doelstellingen te bereiken. Dit wordt onder andere bevestigd door meerdere onderzoeken die in de afgelopen 40 jaar uitgevoerd zijn.

B4B maakt bij uitvoering van haar activiteiten gebruik van een methodiek die gebaseerd is op de logische verbanden tussen ambitie (doelstellingen) van uw organisatie en de daarbij best ondersteunende organisatorische fundering. Lees voor een toelichting de pagina B4B-methodiek.

Wilt U meer weten over onze unieke werkwijze en wie wij zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, het contactformulier of neem de tijd om deze website eens goed te lezen.