Informatiebeheer

Bedrijven investeren in business tools. Daarnaast wordt er veel geld uitgegeven aan het opdoen van gebruikerskennis in de implementatiefase. Na operationeel gaan met de BT breekt de nazorgfase aan van de leverancier. Echter, er komt een moment dat de leverancier vertrekt en het bedrijf zijn eigen broek moet ophouden!

Veel bedrijven zijn dan in het bezit van werkinstructies en hebben een aantal mensen opgeleid die op bepaalde gebieden van de BT meer weten dan een standaard gebruiker.

Naarmate de jaren verstrijken veranderen processen en daarmee uw werkwijze met de BT, medewerkers komen en gaan, nieuwe softwareversies geven nieuwe functionaliteiten, overzichten en formulieren veranderen en uw bedrijf wil meer gaan doen met de BT.

U begrijpt hem wel, alle veranderingen in de BT kosten het bedrijf geld omdat eigen kennis en kunde van de BT verdwijnt. Kan dat niet anders?

Jazeker dat kan anders. Balance 4 Business kan voor u de mogelijkheden creëren voor een digitaal beheersysteem waarin processen, autorisaties, gebruikte formulieren en sjablonen, werkinstructies, beheerdocumenten en testprocedures zijn vastgelegd.

Kennis van gebruik, inrichting, versiebeheer, onderhoud, wensen v.w.b. verbeteringen, aanvragen voor veranderingen etc. zijn hierin opgeslagen en kunnen vanuit elke locatie opgevraagd worden mits geautoriseerd.

Op deze manier waarborgt u uw investering en kan er veel bespaard worden op consultancy van de leverancier door interne borging.