Missie

Onze missie is afgestemd op onze visie wat automatiseren gaat en kan betekenen voor organisaties. Automatiseren met bedrijfssoftware is een middel om naast efficiency en effectiviteit ook een tool om klanten te ontzorgen en daarmee te binden.

Wij realiseren onze missie vanuit een pragmatische en onderbouwde methodiek. Waarbij wij ons willen committen aan het resultaat van onze klanten. Hierbij bezitten wij een no-nonsense mentaliteit.

Statements:

B4B haalt haar bestaansvoorwaarden uit het feit dat klanten behoefte hebben aan begeleiding, realisatie en verandermanagement bij het realiseren van hun ambitie met businesstools.

B4B werkt voor klanten die bedrijfssoftware willen inzetten o.b.v. een gekozen ambitieniveau. Daarnaast zich ervan bewust te zijn dat software optimalisatie/vernieuwing, organisatorische aansluiting vereist en een bedrijfskundige impact heeft.

B4B analyseert hoe een organisatie haar huidige businesstools benut (IST) en waar de toekomstige ambitie ligt (SOLL). B4B zet hiervoor het ICT-ambitie groei-instrument in.

B4B verschaft, o.b.v. een bedrijfskundige (ICT) analyse, vooraf inzicht in de organisatorische valkuilen en kansen die aanwezig zijn om het gewenste ambitieniveau te bereiken.

B4B pretendeert via een analyse te laten zien op welke manier een klant kan doorgroeien naar een succesvolle onderneming die businesstools maximaal benut en flexibel reageert op veranderingen.

Missie:

Balance 4 Business wil met haar aanpak de bedrijfskundige integrator zijn tussen uw organisatie en businesstools.