Business consultant

Binnen Balance 4 Business (B4B) beschikken wij over eigen of zelfstandige business consultants (BC). De BC is de brugfunctie tussen functionele kennis van o.a. business tools (bijvoorbeeld ERP-software) en de bedrijfskundige impact die dit heeft binnen de klantorganisatie.

De BC is verantwoordelijk voor de functionele manier van werken met nieuwe tools en kan binnen B4B terug vallen op de ondersteuning van de business architect, de business analist en de bedrijfskundige.  De BC adviseert de stuurgroep van de projectorganisatie over de manier van werken en controleert of de inrichting van de gebruikte business tools, in samenwerking met de ICT-consultants, aansluit op de gewenste manier van werken. De BC maakt van de gewenste manier van werken vaak een BPM die hij vertaalt in een blauwdruk.

Business consultants van B4B begeleiden klantorganisatie vaak bij hun zoektocht naar nieuwe business tools. Hierbij kunnen zij terugvallen op het gebruiken van het 3-stapzekerheidsinstrument. Hiermee krijgt de zoekende klantorganisatie de zekerheid die hij wenst bij betreffende investering.